Dne 1.6.2007 jsem porodnici Karlovych varech privedla na svet svoji dcerku Nikolku.Doktor Kouril a asistenky Dykova a Krausova mi velice pomohli,vsem nam dala zabrat.Patrim jim VELKY DIK!!!Co se tyka odeleni pro sestinelky vetsina sester jsou super.Mela jsem pouze jednu spatnou skusenost,bohuzel nevim jak se ta sestra jmenovala.To kdyz za mnou prijel tata az z Prahy mimo navstevni hodiny,tak to dala najevo dosti nevyravim zpusebem.Uznavam mel dodrzet navstevi,ale mohla naznacit jinak.Sestry z novorozeneskeho byly skvele,jen s nimi musi maminka spolupracovat a pak je vsechno OK.Co velice ocenuji je novozenecka jipka.Mela jsem tam svoji malou asi tyden s novorozeneckou zloutenkou,prakticky tam byla od zacatku sveho zivota.Odlouceni jsem velice tezce,ale s podporou sester jsem ustala i to. Nelituji,ze jsem se rozhodla prave pro vary.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.