ahoj taky mam zkusenosti z Havířova,v roce 95 dcera,v roce 98 dcera a v roce 2005 jsme v 6 mesíci přisli o mimi,velmi hrubě a nechutně se mnou zacházeli,jediný doktor Tholt byl schopen situaci řešit rozumě,Janíček a hlavně Dobešová(Džadonová) byli naprosto otřesní!tehdy jsem se zařekla?že se do Havířovské porodnice nikdy nevrátím.O rok později jsem v Karviné porodila naší 3 dcerku a musím říct,že jsem si připadala jak Alenka v říši divů,naprosto profesionální přístup lékařů a hlavně pana primáře,ochotné a laskavé sestřicky.Bylo mi líto,když jsem po týdnu odcházela,že už je neuvidím,byli všichni naprosté zlatíčka!Tak laskavý,ochotný a hlavně profesionální přístup jsem v životě v Havířově nezažila!!!!Kdo nemá srovnání asi nepochopi!nikdy už bych do Havířova rodit nešla,je to krásna nemocnice,ale chybí ji špičkový personál,každý kdo za něco stál,utekl jinam! a ti co tam zůstali.....Ještě že dnes už máme možnost si vybrat,kde své dítě přivedeme na svět,my jsme s manželem s nadsázkou říkali,že si přivezeme miminko z ráje (nemocnice Karviná Ráj) a já jsem si tam opravdu jak v ráji připadala!moc jim všem děkuji a maminkám doporučuji"Havířov nikdy!!!!"
Předchozí