nezlobte se na me ale stale se tu diskutuje o tom jake veci v nasem zdravotnictvi nejsou a ktere chybi, ale takhle diskuze je prece urcena k necemu jinemu, nebo jsem jen spatne klikla kdyz se chci podelit o svou zkusenost s vyskovskou porodnici, kdyz jsem tam ja rodila?
Lido, ve vyskovske porodnici me do niceho nenutili ani do nalevu ani do nastrihu o ktery jsem sama pozadala pro velky plod, nechtela jsem se natrhnout. rodila jsem tak jak mi to vyhovovalo a ani me nevysetrovalo kupa doktoru a PA. jen jedna PA ktera me rodila a doktor, ktery me tlacil na brisko a pak zasival. monitor jsem nemusela absolovat vleze jelikoz se mi delalo spatne ale v kresilku s casopisem v ruce, i kdyz to take bolelo. Ale souhlasim s panem doktorem, vydrzet se da vsechno hlavne kdyz miminko je v poradku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.