Dobrý den, nějak jsem se sem omylem dostala a pročítám diskuzi. Moc nerozumím tomu o čem se tu diskutuje.... O tom, že je nepříjemné mít na sobě monitor nebo jsem totálně vedle. Rodila jsem pouze jednou v roce 2004 u Vás v porodnici. Indukce porodu. Celý den jsem byla na monitoru, ale že by mi to nějak vadilo??? Dokonce jste se tam mihnul a chvilku si se mnou povídal, poradil... Apolináře doporučuji, co se týče porodu.. šestinedělí na P15 už je trošku horší, hlavně dětské sestry, ale dá se to vydržet. Mají toho prostě moc. Ale někomu se prostě nezavděčíte nikdy. Mějte se krásně. Lucka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.