Přidat odpověď
Ahojky, holky, nevíte o někom, kdo by ev. měl zájem o výměnu místa v MŠ Prokopa Holého za Nádražní. Bohužel jsme pár dní po zápise do MŠ Nádřažní, kde nyní poblíž bydlíme a kam jsme si tudíž v tu dobu podali přihlášku, sehnali bydlení na ul. Prokopa Holého, takže bych chtěla dceru přeložit do školky na Prokopa Holého- je zapsaná zatím na Nádražní od listopadu 07, kdy mám jít do práce a kdy jí budou 3 roky. Tahle školka je pár metrů od domu- abych se neulítala- mám práci, Nádražní MŠ a toto bydlení na 3 krajových částech Havlbrodu a neřídím:-((( Problém je, že školky jsou dle p. ředitelky přeplněné a překlad je normálně téměř nemožný. Díky, třeba někoho objevíte nebo poradíte jak ev. na to jít,a by se překlad podařil.
MAGDO, k té anglické školce jsem neslyšela nic moc pozitivního, ale osobně zkušenost nemám. Jen z doslechu maminy, která tam děti zkoušela dávat a jedné kamarádky, která je má venku dost pod dohledem, já bych tam své dítě po tom, co jsme slyšela nedala-byl tam nějaký problém s vytápěním, byly tam mokří v chladnu a venku je prý učitelky moc nezvládají, ač jich mají oproti norm. školkám 5 a půl... Ale jak říkám, mám to z 2. ruky...
Předchozí