Ahoj maminky,
mám dvě krásné dětičky,holčičku a chlapečka a oba dva jsem rodila v Nymburské porodnici.Holčička se narodila v roce 2004.Popordní péče o rodičku-nic moc,ale tehdy jsem byla velmi spokojená s prací dětských sester a s jejich příjemným vystupováním a podáváním rad.
Svého synka jsem porodila před šesti týdny,opět v Nymburce.Poporodní péče se nedá srovnávat.Sestřička mě chodila kontrolovat celou noc až do vizity.Bohužel mě ale zklamaly dětské sestry,obzvláště jedna-nebudu jmenovat.Měla chladný přístup.Musela jsem malému chodit pro jídlo na minutu přesně,jinak mi vběhla do pokoje a začala povídat jak nedávám malýmu najíst a tak....Vždy mě to velmi mrzelo a abych pravdu řekla(nevím jestli to bylo hormonama :))-párkrát jsem si to pomto výstupu i pobrečela.
Rodil mě pan doktor Toman,krásný porod,bez nástřihu a bez jediného stehu.Proto bych mu také chtěla poděkovat za jeho trpělivost s mým porodem,jelikož jsem pana Tomana "ukecala"na porod o den déle.
Také bych chtěla poděkovat sestřičce Bc.Šárce,za její příjemné vystupování(tak jako ona by se měly chovat všechny sestry!!!) a porodn asistentce Blance,která mi rodila obě dvě děti.
Tereza Melišiková
Předchozí