ahoj,rodila jsem taky v místní nemocnici,lékařská odbornost a péče sester vynikající,nemohu si vynachválit,nikde jsem nezažila lepší pozornost a péči.Po celou dobu těchotenství i při porodu,kterého jsem se hrozila,přišel primář,který celých 9 měsíců na mě dohlížel.Moc si všech co u porodu asistovali velice vážím a respektuji a taky jedno velké díky.Kdo se bude rozhodovat,tak vřele doporučuji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.