Vzhledem k tomu, že zde není žádný nový aktuální příspěvek, prosím čerstvé maminky, které rodily v Litomyšli, jestli by mohly napsat, jak se jim v nově rekonstruované porodnici líbilo a jak byly spokojeny se sestřičkami. Jsem z Vysokého Mýta a mám termín na červenec. Počítám s verzí, že se naše porodnice bohužel do července neudrží a budu nucena rodit v Litomyšli. Slyšela jsem, že porodní sály a opravená porodnice je moc hezká, ale chování sestřiček se moc nezměnilo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.