Milé snažilky.Právě jsem v 6tém týdnu těhotenství a ani nevím jak se to stalo.Snažili jsme se o miminko skoro rok a teprve potom co na to snažení nebyl čas a myšlenky byly někde jinde,se nám to podařilo.Před tím jsem vyzkoušela snad všechny metody o kterých jsem se dočetla na internetu.Asi nejvíce mi pomohl ovulační test!A také jsme na to přestali oba myslet a jen jsme si to milování chtěli pořádně užít,a v tom to asi bude :-).Všem snažilkám přeji hodně štěstí a ať se vám to také podaří tak jako nám.Tak to nevzdávejte!!!Držím palečky!!!Lucka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.