| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice Děčín

Po prvé jsem rodila 2.8.2000, Terka přišla na svět plánovaným císařem, protože měla špatnou polohu. Celý personál byl moc fajn, ale rozepsat se chci o druhém porodu, termín kterého byl stanoven na 21.1.2007. Jenomže, v říjnu 2006 mi MUDr.śedivý při kontrole řekl, že budu muset do nemocnice, prý se chci rozrodit. A tak jsem 25.10. nastoupila k ležení (hlavou dolů a nohama nahoru) na porodnické oddělení, protože dole na gynekologii nebylo místo. Ležela jsem tam do 10.12.2006 a musím říct, že sestry i lékaři byli skvělí. Nebylo to jenom dobrý den a nashledanou, ale snažili se, aby bylo maminkám co nejlépe, a já se tam cítila opravdu dobře. Moc jím za to děkuji. Nakonec jsem trošku přenášela a tak se porod vyvolával. Vlastně jsem ve svých 38 letech rodila normálně poprvé a mám na porod ty nejkrásnější vspomínky. Porodní asistentky - skvělé, MUDr.Gindl - perfektní a u porodu byla i moje kamarádka, manžel neměl odvahu. Rodila jsem v polosedě a doktor říkal, že porod byl těžký, ale velice rychlý. Martinka měla 51cm a 3680g. Celou noc před tím jsem nespala, protože vedle na pokoji byla maminka, která bolest snášela hůř a tak nešlo, takže jsem neměla moc síly a ke konci mu musela sestřička pomoct, ale kdybych se měla znovu rozhodovat, kam rodit - jedině Děčín. Asi jsem měla štěstí na lidi, ale je to tak. Vůbec nelituji, naopak.
Moc děkuji celému personálu Děčínské porodnice.

P.S. Zažila jsem oba porody, jednoznačně u mně vyhrál ten přirozený. Nedivím se pani primářce, že je spíš pro ně, ale nemělo by se zacházet do krajností.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.