Lukasi,
no tak ze 400 to jsou 4 rodicky, chybicka se vloudila, ta jedna nula mi vypadla, samozrejme i ze 400 rodicek je zajme 4% dost velky - za nynejsich podminek.
A ze prehlizim rizika, ktera se mohou prihodit protoze jsem skalni zastankyne prirozenych porodu? Primo z ust me PA cituji - porod doma pro zdravou rodicku je bezpecnejsi nez porod v nemocnici. O rizicich jsem informovana a zvazim, zda jsou natolik velika, jestli je treba se obavat.
Hadat se tady s tebou o tom, ze mi nejvice zalezi na zdravi meho ditete a zdravi mem, tudiz mam uz dopredu zjisteno, jaka rizika se mohou prihodit a jak se budou resit. Ma PA nebude placena ani 50 liber ani mene proto, ze mi bude asistovat pri porodu doma. Neni to zadna extra umelecka prace - proste asistuje porodu ale v jinem prostredi. Tudiz dostava stejnou tydenni mzdu at uz asistovala v porodnici nebo kdekoliv jinde. Proc sem porad vtahujes to, ze by za mizernou mzdu nikdo k porodu doma nikdo nesel?
Zdaleko to neni tak cerne, jak se nam tady snazis namluvit ty.
Takze prosim dost vymluv!!
A realitu ceskeho zdravotnictvi neprehlizim, pokud tam pracuji skalni zastanci nemocnicnich porodu jako ty, tak moc vyhlidek pro lepsi budoucnost alternativnich porodu v kazde nemocnici asi neexisuje.
Ed
Předchozí