Ahoj Kamilo, sice nevím, jaká je porodnice v Litomyšli, ale v říjnu 2003 jsem rodila v Ústí nad Orlicí, kde zrekonstruovanou porodnici otevřeli myslím 5. 9. 2003 a byla jsem velice spokojená. Porodní sály jsou tam teď moc pěkné, o oddělení šestinedělek ani nemluvím. Porodní asistentky, novorozenecké sestry i všichni lékaři byli strašně fajn. Vyhovovalo mě také to, že jsem už pár hodin po porodu mohla mít Honzíka u sebe a starat se o něj. Z Vysokého Mýta je to do Ústí určitě dál než do Litomyšle, ale ta porodnice stojí aspoň za podívání (nám ji ukázali v rámci předporodního kurzu).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.