Zdravím, rodila jsem u Milosrdných 21.7.2006. Porod sice není žádná elegantní záležitost, ale vzpomínám na něj moc hezky. Zvlášť děkuji porodní asistence Soldánové a MUDr. Krouželové za bezvadný přístup a velikou pomoc. Ke konci jsem byla hodně vyčerpaná, a kdyby mi paní doktorka téměř doslova nelehla na hrudník, asi bych už nebyla schopná tlačit. Byla to velmi účinná pomoc, rozhodně žádné "skákání na břicho"! Manžel byl celou dobu u mě a byl úžasný. Na následný pobyt na oddělení šestinedělí si taky nemůžu stěžovat. Naše malá je hodně živá už od narození (spinkala akorát, když přišly návštěvy, jinak hulákala ve dne v noci), se mnou cvičily hormony (nikdy bych nevěřila, že budu se svou veselou povahou propadat někdy depresím a po večerech hystericky brečet), ale sestřičky byly velmi trpělivé a většinou moc hodné. Teď má Rozárka skoro rok, je zdravá, krásná a šikovná, mě po šestinedělí deprese přešly, přes počáteční problémy s kojením kojím dosud, a až budu čekat další mimčo, chci rodit zase u Milosrdných.
P.S. Zarazilo mě akorát, co tu některé maminky píšou o odběru pupečníkové krve. Já byla sice úplně vyčerpaná a moc jsem nevnímala, ale manžel říkal, že pupečníkovou krev odebrali. A to, že se odběr pupečníkové krve neslučuje s křesťanstvím, je absolutní nesmysl!
Předchozí