ahojky,chtěla bych se s vámi podělit o mé zkušenosti s porodnicí u Milosrdných.V této porodnici jsem rodila 2x,poprvé v roce 4/2004(plánovaným císařem)a podruhé letos 5/2007(normálně).U obou porodů jsem byla moc spokojená,jak s lékaři,tak i se sestrami na 6tinedělí a novorozeneckým.Za ty 3roky se to tam ve všem zlepšilo k lepšímu,po druhým porodu se mi ani nechtělo dom.K dr.Nagymu bych chtěla jen dodat,že mi před císařem mile vysvětlil pozitiva a negativa co se týče císaře,ať se rozhodnu sama,zda normálně nebo císařem,já se rozhodla císařem,jako každá máma chce zdravé a živé dítě,císař mě prováděl taky on a můžu říct,že mě žřejmě sešil dobře,neměla jsem problém podruhé otěhotnět,donosit a porodit druhé dítě,za to dík.K němu jsem chodila i na ultrazvuky a předporodní vyšetření u obou těhotenství,někdy byl trochu bručoun,jinak si nemůžu stěžovat na jeho přístup.Touto cestou bych chtěla moc poděkovat porodní asistentce Ježkové a dr.Krouželové za výbornou spolupráci při narození druhého dítěte Natálky,byl to zdlouhavý a vyčerpávající porod a i tak se jim nevytratil úsměv na tváři a dobrá nálada,holky,moc děkuji za zdravou dceru,vlastně všem u Miloušů dík za zdravého syna i dceru,za dobrou,vstřícnou péči,rady.Půjdu-li rodit po třetí,tak samozřejmě k vám.
Předchozí