Ahojky snažilky. Tak jsem po další M a čekám na plodné dny...ani nevím kdy je mám. Není lepší to nevědět? Asi jo, jinak bych byla zase ve stresu a doháněla manžela k šílenství s tím kdy se máme a kdy se nemáme milovat. Je mi to teď nějak jedno i když přijdou i lítostivé dny kdy na to pořád myslím. Říkám si že už jsem toho za těch tři a půl roku udělala dost a tak si dám teď tak trochu psychickou dovolenou. V prosinci mi chce paní doktorka nasadit přášky na otěhotnění tak toho vyšilování do vánoc nechám a po novém roce se uvidí. Při nejhorším zůstanu u jedáčka (ještě že ho mám).
Tak děvčata, hlavy vzhůru a hodně štěštíčka. Pa pa pa Janina
PS: Dádinko, je mi líto co se stalo-já si vždycky říkám "mohlo být i hůř". Proto držím palečky aby už bylo jen líp a aby jsme se potkali na těchto stránkách a mohli si říct JSEM těhulka :-))))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.