Mám čerstvou zkušenost s touto porodnicí (rodili jsme 29.6.) tak přidám také své hodnocení. Poradna byla moc fajn, objednana jsem byla na cas a snad jen jednou jsem cekala dele nez 15 minut. Doktori vsichni byli moc prijemni, pan primar take bez problemu. Rodila jsem s pani doktorkou Vackovou a PA pani Cernou. Nemuzu si stezovat.
Oddeleni sestinedeli - tam je jeden velky problem to, ze na 20 maminek s miminky je jedna detska sestra!!! Takze z toho plyne docela jasne, ze na vas nema cas tak, jak byste si asi zaslouzili. Mne jako prvorodicce tam bylo obcas ouzko, protoze jsem nemela info. Na co jsem se nezeptala, to jsem nevedela, ale to je pochopitelne, kdyz se setri na personalu. Kdyz jsem se zeptala, vzdy jsem dostala ochotne odpoved ...
Takze kdyz to shrnu - vsechno by bylo na jednicku, kdyby nemocnice nesetrila na nespravnych mistech. Nevim, jestli je zaskocil pocet maminek, ale podle toho kolik maji maminek v poradne a kolik chodi lidi na dny otevrenych dveri muzou odhadnout, ze bude asi naval. Kdyz jsme tam lezeli my, dokonce jednu maminku pred porodem poslali na Bulovku ... tak asi tak :)
Předchozí