Dobry den, mala som taktiez prilezitost letiet sama do USA/Boston s rocnou Klarkou. Chcem upozornit na to, ze na dlhsich letoch je silna klimatizacia a pre male deti je tam prilis chladno. Klarka mala po celu dobu letu do Bostonu na hlave ciapocku a teple oblecenie, ako aj vlastnu deku. V lietadle som ju kojila a kedze bola v teple pekne si pospala. Ine male miminka v lietadle boli oblecene dost malo - kratke rukavy, ziadna ciapka a stale plakali a nespali. Mali sme taktiez stastie na to, ze vedlajsie sedadlo bolo volne a Klarka tam mohla spinkat. Takisto vedlajsi susedia boli tolerantni a pocas letu sa hrali s Klarkou, takze som si trocha oddychla, kedze som letela bez manzela. Let s malym dietatom sme zvladli, ale bolo to na mna dospelu celkom narocna skusenost. Takisto v USA po prilete som musela sama niekolkokrat vylozit kocarek na scanovaci pas sama, nakolko kocarek musel prejst cez bezpecnostnu kontrolu. Klarku som musela dat na chvilu do ruk neznamych spolucestujucich cakajucich v rade za mnou, pokym som dvihala kocarek. Vsetko sme ale zvladli a mali sme v Bostone kratky pobyt.
Předchozí