Taky nemam vesmes kladne zkusenosti-byla jsem po cisari a kdyz me davali z Jipu nahoru ptam se sestry- sestri a vim ze to bude znit blbe ale nenechaji mi klucinu jeste na porad? ( tato otazka byla kvuli tomu, ze jsem byla rada ze se s tou jizvou dokazu jakztakz zvednout z postele na jidlo a na zachod.) Sestry odpoved : to je jasne ze ne to by neriskly, kdyby vas npr.jizva hodne zabolela a drzela by jste maleho mohl by upadnout to si budete jeste muset tak 2-3 dny pockat a pekne to vylezet. a co se stalo...dali me nahoru prijela sestra s postylkou a rekla tak a tady ho mate- radost byla 100% a ma otazka k sestre a na jak dlouho- no preci uz naporad- a tak rikam, ja se ale setri bojim kdyz s nim budu npr.chodit-i k tomu prebalovaku mi to dalo pekne zabrat, abych ho neupustila-jizva me silene boli. A ona- No maminko-musite si zvyknout!No koukaly jsme s tou druhou maminkou jako blazni! Nastesti maminka vedle me byla moooc ochotna a pro jistotu kdyz jsem prvni dny sla neco delat byla vpozoru.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.