Milí čtenáři, milí pisatelé,
pročítám si Vaše příběhy, tu mě nějaký dojme, tu zase jiný vytočí ...
Ačkoliv jsem sama ještě nerodila, také já bych se s Vámi o své zkušenosti ráda podělila. Studovala jsem bakalářský studijní obor porodní asistentka a do opavské porodnice se tak dostala jako studentka - na praxi. Díky tomu jsem měla mnoho príležitostí nakouknout také do "zákulisí" a zmapovat si tak porodní sály, oddělení šestinedělí, gynekologii i novorozenecký úsek.
S čistým svědomím Vám tuto porodnici mohu doporučit. Naleznete zde přátelské prostředí, ochotné sestřičky a především individuální přístup. Přestože jsem měla tu čest nakouknout i do jiných porodnic, kde bych chtěla rodit a jako porodní asistentka také pracovat mám jasno: v OPAVĚ!
Ráda bych touto cestou poděkovala porodním asistentkám, sestrám z novorozeneckého oddělení a všem lékařům za trpělivost a ochotu se kterou mi předávali své vědomosti, zkušenosti i praktické dovednosti. Díky Vám a také díky maminkám, se kterými jsem se v průběhu praxe setkala, jsem se na práci porodní asisentky začala dívat jako na poslání, které se budu snažit plnit nejlépe jak jen dovedu!
Všem posílám mnoho pozdravů a opavské porodnici přeji hodně šťastných maminek, zdravých miminek a spokojených pracovníků.
Lucie.
Předchozí