V Motole jsem rodila v breznu 2007.Mnela jsem u sebe manzela,ale jenom na porodnom sale,pripravu sme nestihli a na cekaci pokoj nesmel.Sestra na denni sluzbe byla hrozne hodna,zato ta na nocni byla arogantna,zla prala bych ji aby se zvyjela v bolestech jako ja a na ni tak rvali jako ona na mne.Zato sestricka a pan doktor ktery mne rodili byli hrozne hodny a ochotny.Chtela bych jim moc podekovat a taky sestram na sestinedli.Detske sestry docela usli,ale byla tam jedna ktera nam prinesla na kojeni miminka cela smradlava po cigaretach,a delala ze sebe hrozne chytru a dulezitu,vzhledem k tomu ze je to me prve dite asi tezko bych zvladla kojeni na jednicku prvni den jako maminka ktera jich ma 4.Miminko mi po porodu ukazali,prvni prilozeni dopadlo tak ze sestra ji prilozila asi 3 krat a pak jen odvrkla ze nektere deti se hned nechyti a vzala mi ji,rekli ze ji privezou za chvili no uz jsem ji nevidela.Na rooming jsem se dostala asi 3 den,je tam hrozne plno,a sli sme podle poradi,ktera rodila, i kdyz byla tam maminka ktera rodila o den pozdejic a mnela ho.Myslim ze bych tam asi priste nesla.No vic jsem si odnesla peknyho.Ale asi vsude se najde nekdo kdo spini dobru povest oddeleni.
Předchozí