Take mohu Brandyskou porodnici jen doporucit, rodila jsem tam v rijnu 2001, porod byl delsi a nakonec s epiduralem, ktery mi poskytl moc hodny pan primar mistniho oddeleni ARO. Porod vedla opravdu vynikajici MUDr. Neumannova, ktera se mnou mela neskutecnou trpelivost a byla velmi lidska.
Sestricky na porodnim sale i na poporodni peci take mohu jen pochvalit (jen doufam, ze tam jsou stale ty same az tam pujdu priste) Stejne tak skvele byly sestry ktere se staraly o miminka. Pokoje jsou tam neskutecne velke,ale to mluvim o standartnich pokojich ktere jsou pro 2 maminky, nadstandartni pokoj mi pripadal tmavy a stisneny. S navstevami problemy take nebyly-slo se domluvit. Jidlo bylo nemocnicni, ale tech 5dni se dalo vydrzet, stejne jsem obcas nestihla se poradne najist. Problemy s kojenim se u me take vyskytly -z toho jsem mela zpocatku trochu zmatek, obcas jsemm mela rozporuplne informace jak casto a kolik musim skutecne odstrikavat, ale to se vse spravilo behem 2dnu a dceru jsem potom plne kojila do jejich 7mesicu.
Takze kdyz to shrnu - vse bylo perfektni, jeste jednou vsem dekuji za krasne zazitky z prvniho porodu, zejmena MUDr. Neumannove, asistentce pani Vesele a take MUDr. Kirchnerove.
Předchozí