Ahojte všetky těhulky a mamičky. Chcem sa s vami poďeliť o zážitok s tejto porodnice. Prijatá som bola v noci v jedenást hodín. O šrvrtej ráno za mnou prišiel manžel. Rodila som sedemnásť hodín ako prvorodička. Najviac ma ale zaujal prístup všech doktorov a sestričiek. Boli tak ochotný a trpezlivý. Velmi pomáhalí a poradili. Ešte predtím som veľmi premýšlala ktoru porodnicu mám zvoliť a hodně známich ma od tejto odradovali. Musím ale povedať že asi lepšiu som si vybrať nemohla. Malá Šárka sa mi narodila 16.05 v utorok 10.7.2007. Potom ma odvezli o poschodie vyšie na šeštineděli a ani tam sa nič nezmenilo. Ako decké tak i naše sestričky a pani doktorky a doktori boli super. Radili a pomáhali ako mohli. Veľmi je obdivujem. A hlavne ďakujem za pomoc. Ani sa mi s tamaď nechcelo odíst domov aj keď som sa už ťešila. Každý den spomínam a už sa ťeším za pár dufam mesiacov navštíviť ich zase.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.