| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Podruhé těhotná I.

Ahoj,
především gratuluji k výše popsanému úspěchu a k tomu, "jak to funguje"
můžu napsat:
První syn byl vymodlené vytoužené dítě, narozené po 3 předchozích komlikovaných potratech (ten poslední byl spíš už porod) a mnoha neúspěšných pokusech přijít do jiného stavu - a povedlo se tehdy, když lékaři lámali hůl a doporučili se už o další dítě nepokoušet, že je to prý rodové - cha, cha, chá.Těhotenství z moji strany jako všechna předchozí, histerii lékařů po přečtení mé anamnézy jsem chápala a pečlivě dodržovala všechna jejich doporučení, tj. celých 9 měsíců ležela nejlépe s nohama nahoře...
Druhý syn byl počat poté, co mi z bývalé práce zavolali, že jim odešla moje vedoucí a potřebovali by mě na její místo na "detašované" pracoviště do Francie. Kariéra slibná - jak dopadla, nemusím dodávat, když mám 3 kluky...
A náš poslední mazlíček? Začali jsme přestavovat domek po mé babičce, tak aby byl obyvatelný a abychom se se dvěmi dětmi nemuseli tísnit v oficiálně 1 + 0, upraveném na 1 + 2, kde už nebylo místo ani na otočení se v kuchyňokoupelně (pokud chcete poradit, jak z koupelny udělat i kuchyň, jsem k dispozici). Jak je vidět, 3. potomek plánován nebyl (dokonce jsem brala antikoncepci). To že přestavbu domku jsme samozřejmě dodělali až loni a dokonce že tam mají
kluci každý svůj pokoj ani asi nemusím psát.
Akorát teď už jsem se konečně "vybabrala" z plen a utírání nosů, i ten nejmladší už je ve školce a já dostala opět "skvělou nabídku" v práci a navíc jsme se rozhodli, že větší auto kupovat nebudem a raději pojedem na dovolenou ... A taky je mi 39, takže ... no abychom si to nepověděli za nějakých 9 měsíců ... - Mějte se fajn, milujte se a množte se, národ to potřebuje, přeci to nebudeme zachraňovat my s 3 dětmi ...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.