Ahoj, asi jako většina žen tady jsem nervózní zda těhotná jsem nebo ne. Mam cyklus 28dni celkem pravidelně. Náhodou mi na vyšetření řekla paní doktorka že za cca 30h dojde k ovulaci že mam krasne dozrale vajíčko, tak jsme to tedy skusily vycházelo to na 20den cyklu. Po 7 dnech jsem to nevydržela a udělala si test po dalšich 3 dnech jsem si udělala dalši stále hlasi to samé NIC. Jenže už jsem na 33dnu cyklu a menstruace nikde. Jaká je šance že těhotná nejsem a je to jen stresem oddáleno. Nebo za jak dlouho si ten test zopakovat? Ješte nejsem maminkou a moc rada bych se ji stala. Držim palečky všem snažilkam.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.