| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice s poliklinikou ve Vyškově

Milá Ivo i Martino, četla jsem vaše články a dotazy. Doufám, že nevadí, když zde také napíši něco málo pro vás. Nejprve však" Martino díky, že se konečně i mimo mě našel někdo, kdo si je vědom, že tyhle stránky jsou o porodnicích a zkušenostech jednotlivkyň v nich a ne o sebestředných názorech jedné paní, která nevnímá názory druhých a hlavně dokáže vynaložit mnoho a mnoho energie k jedné věci (viz mnoho stránek diskuze). Takže, svůj postřeh jsem zde psala již dříve (možno zalistovat Zuzana, 2děti). Jak říkala kdysi moje známá, když jsem byla taktéž prvorodička pár týdnů před porodem: TAM TO JÍT MOHLO, VEN TO JÍT MUSÍ!!!Nebudu zde psát, že porod nebolí, neboť jsou to subjektivní pocity každé z nás. Já osobně mohu řici, porod sám osobě nebolí, nepříjemné jsou kontrakce. Těma si však projít musí taktéž všechny. Rodila jsem ve vyškovské nemocnici letos v lednu (už podruhé), předtím jsem navštěvovala kurzy plavání - je to prima, seznámila jsem se s několika čekatelkami a byla sranda. Během září jsem absolvovala prohlídku porodních sálů, dotazy, které jsem měla, mi byly zodpovězeny. Můžu říct, že jsem šla tedy s jistým přehledem. Ivo neboj se zajít si s manželem na prohlídku a určitě se také můžeš zkontaktovat i teď s laktační porodkyní v porodnici. Je dobré se zajímat o kojení již předem - já to v prvním případě podcenila a nešlo to, díky mě. Teď jsem se do toho položila, zjistila a radila se a kojím doteď (synovi je půl roku). Moje dotazy vždy byly zodpovězeny. Dokonce mi psala kamarádka, že si před porodem s manželem také zašli na prohlídku a dotazovali se na vše kolem porodu, přítomnosti manžela apod. Vše je jen o komunikaci (jak zde již správně cizinka a jiní psali). Paní Soňa myslím patří k personálu, na který nemohu říci půl slova a to jsem protekci neměla. Jen jsem se snažila být lidská, přátelská a toto vše přenášet do společného kontaktu. To, že budeš histerická????neboj se, jestli ti to pomůže, já jsem při posledníh kontrakcích sprostě nadávala a mezi nimi jsem se omlouvala. Společně jsme se se sestřičkou smáli (snažila jsem ze sebe dostat emoce a přítel, který byl se mnou ví, že sprostě nemluvím, tedy jsem se omlouvala i jemu)Prostě a jednoduše, pokud nebudeš chtít konflikty vytvářet, nepřeneseš toto ani na personál, který je sestaven z lidí. A co víc, třeba do té doby potkáš na kurzech i nějaké potomznámé a na porod se budeš těšit. Takže, ať to holky uděláte jakkoli a zjistíte si jakékoliv informace a jistě mnohé také uslyšíte a nemusí být právě pozitivní, nemusí se to týkat právě vás. Přeju vám hodně klidných zbývajících týdnů a porod a celý průběh co nejlepší, nerychlejší a co nejvíc - zdravé děti a jejich maminky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.