Dobrý večer, rodila jsem ve Varské nemocnici 7. května t.r. a musím říct, že se nic nezměnilo. Předpokládám, že jste vyplňovaly rovněž dotazníky spokojenosti a doufaly, že dojde ke nějaké pozitivní změně...
Před mým """"císařem" jsem byla na paní primářku Zejdovou psychicky připravena svými známými a kamarádkami, takže jsem si říkala, že mě nerozhází. Musím konstatovat, že paní doktorka byla ok, ovšem s ní chodící starší dětská sestra byla jako z hororu! Jako prvorodička jsem se na všechno dotazovala a chtěla ukázat, bohužel to byl pro ni problém. Další kolize byla, když chtěla mé odstříkané mléko, které jsem neměla, protože mi to prostě tou vypůjčenou pístovou odsávačkou nešlo. Tato sestra byla velmi neurvalá a označila mě za lakomou, hlavně že prý jsem využívala pro své miminko nasbírané mléko. Moje snaha o pomoc vyzněla vniveč. Hormony začaly pracovat! Naštěstí následující službu nastoupila úžasná sestřička, myslím už důchodkyně, která mi přinesla Avent odsávačku a najednou to šlo. Každopádně musím konstatovat, že kromě této negativní zkušenosti, byli v Karlových Varech vysoce profesionální, chápaví, milí a vůbec skvělí páni i paní doktoři i sestřičky. Pokud budu opět rodit v Čechách, bude to určitě opět tam. Ve srovnání s Velkou Británií, odkud pochází otec mé dcery, je ve zdejší nemocnici nadstandardní péče a cítíte se zde skvěle.
Předchozí