| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice Karlovy Vary

Dobrý večer, rodila jsem ve Varské nemocnici 7. května t.r. a musím říct, že se nic nezměnilo. Předpokládám, že jste vyplňovaly rovněž dotazníky spokojenosti a doufaly, že dojde ke nějaké pozitivní změně...
Před mým """"císařem" jsem byla na paní primářku Zejdovou psychicky připravena svými známými a kamarádkami, takže jsem si říkala, že mě nerozhází. Musím konstatovat, že paní doktorka byla ok, ovšem s ní chodící starší dětská sestra byla jako z hororu! Jako prvorodička jsem se na všechno dotazovala a chtěla ukázat, bohužel to byl pro ni problém. Další kolize byla, když chtěla mé odstříkané mléko, které jsem neměla, protože mi to prostě tou vypůjčenou pístovou odsávačkou nešlo. Tato sestra byla velmi neurvalá a označila mě za lakomou, hlavně že prý jsem využívala pro své miminko nasbírané mléko. Moje snaha o pomoc vyzněla vniveč. Hormony začaly pracovat! Naštěstí následující službu nastoupila úžasná sestřička, myslím už důchodkyně, která mi přinesla Avent odsávačku a najednou to šlo. Každopádně musím konstatovat, že kromě této negativní zkušenosti, byli v Karlových Varech vysoce profesionální, chápaví, milí a vůbec skvělí páni i paní doktoři i sestřičky. Pokud budu opět rodit v Čechách, bude to určitě opět tam. Ve srovnání s Velkou Británií, odkud pochází otec mé dcery, je ve zdejší nemocnici nadstandardní péče a cítíte se zde skvěle.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.