Martino, ty si asi nepochopila ze byl na to jak odnaucit dudlík a ne zda dávat ci ne. Tvoje rada je stejná asi jako kdyby ti nekdo rekl že má nadváhu a ty by si mu hbitě poradila - tak tedy nejez. K tomu dudlíku - moje Zdeninka má dudlík na spaní dodnes a nevidím to zatím jako tragedii za což považuji třeba cucání prstů. Když si miminko zvykne třeba už v porodnici, ne každá máma dokáže říci tak dudlík nedám ať si řve. Také se mi nelíbí když děti které běhají litají s dudlíkem nebo flaškou v koutku po parku či hřišti, to ale naštěstí není náš případ. Dudánek je jen na spinkání a když Zdeninka nespinká tak dudánek spinká sám pod polštářkem a co se týče lahve s dudlíkem - tak z té nikdy nepila (kojení a pak hrneček). Po tom roce se dá už nějak s dítětem domluvit a zabavit - celý den máme co dělat, aby přes den dudlík nepotřebovalo a noc - tak to nevím a zatím to neřeším. Pro mne je důležitější aby se mojí holčičce hezky spalo - a pokud k tomu potřebuje dudánek - budiž. Jak už se tu tolikrát psalo i já si myslím, že s ním do té školy nepůjde!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.