Nedá mi to a musím reagovat.
Milá Cizinko1 dala jsem si tu práci a zmiňovaný příspěvek paní Soňi jsem si našla.
Nevím kde jste vyčetla některá vaše tvrzení, ale o vyštvání rodičky do Brna z důvodu neobvyklých požadavků přímo paní Soňou jsem nikde nenašla žádnou zmínku.
Zároveň si nemyslím, že by Soňa lhala ve svých tvrzeních, že postoj zmiňované paní ohrožoval zdraví a život dítěte, plně sní souhlasím v tomto názoru.
Jsem natolik zodpovědný člověk, že pokud pojedu rodit z Olomouce do Vyškova tak si sebou vezmu samozřejmě všechny doklady a Těhotenskou průkazku na prvním místě, vždyť je to doklad o mě a mém nenarozeném dítěti. Pak samozřejmě můžu mít i nestandartní požadavky a věřím tomu, že by ke vzniklým potížím nedošlo.
Ale pokud nejsem schopná předložit tento- dle mého- důležitý doklad a nejsem schopná zdělit požadované informace- např. den poslední menstruace- dle kterých můžou lékaři alespoň orientačně něco zjistit, nemůžu předpokládat, že se někdo bude přednostně zabývat mými hodně neobvyklými požadavky na místo toho aby zjistili jak na tom zdravotně já a mé dítě jsme pomocí všech dostupných přístrojů.
Nebudu zde celý příspěvek od Soni kopírovat, sama určitě víte kde jej najít.
Rodila jsem dvakrát, každý porod byl jiný a při obou porodech byly splněny mé požadavky. Je pravda nerodila jsem ve Vyškově, ale v Ostravě.
A co se týká mé vzdělanosti nebo nevzdělanosti, tak jen na okraj- ve zdravotnictví vzdělaná jsem a díky novému systému vzdělávání si myslím, že jsem vzdělaná dostatečně jinak bych ve svém oboru pracovat nemohla. A to samé se týká i paní Soni a jejího vzdělání a odbornosti.
Předchozí