Masho, co tobě přijde zbytečné, jiným zbytečné nepřijde. Já, jako vybírající porodnici, jsem se taky musela prokousat hafem pro mne nezajímavých příspěvků o ničem, které jsou dle mého názoru pouhé zahlcování diskuze. Přesto by mě nenapadlo sem naspat něco ve smyslu: unavuje mě číst vaše výlevy "dne toho a toho jsem porodila tam a tam a byla jsem děsně spokojená, tímto děkuji personálu", "tam a tam vaří příšerně a záchody jsou špinavé", pište k věci - jak se v dané nemocnici dodržují práva pacienta, jak se dodržují doporučení WHO - provádí se automaticky NEdoproučované úkony a já je musím odmítat nebo se automaticky řídí doporučením a já už se nemusím o nic dohadovat, jak dbají na kojení... Každý holt má jiná kritéria pro výběr porodnice a co zajímá jednoho, nemusí zajímat druhého. Je potřeba se tolerovat - já přeskakuji, co mě nezajímá, dělej to taky tak. Kdyby zájem o diskuzi s cizinkou nebyl, tak by to tady "nezahlcovala". Pokud na její příspěvky lidi reagují, proč by neměla reagovat i ona? Od toho jsme v diskuzní části stránek ;o) KOnečně, ona tu diskuzi nevyburcovala, jenom reagovala na už napsané a původním příspěvkem nastolené téma dodržuje
---------------