| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Splnil se mi sen.
Po 11letech manželství se mi narodil syn a já byla ten nejšťastnější člověk na zemi.
Za pár dní můj syn oslaví své 3narozeniny,a já nevím jak se ovládat abych na něj pořád nekřičela,ale dokázala mu být dobrou matkou. Je to dítě velice živé,ale já sem strašně nervní s toho že skoro vůbec nemluví,a tak na něj křičím,protože když něco chce tak si o to neřekne,pouze ukazuje.
Ale mně už přivádí do stavu šílenství naprosto vše,a potom křičím na dítě které se právem dožaduje mojí pozornosti,nebo naopak sem úplně apatická vůči všemu co se děje kolem mně.
Vše se opakuje pořád dokola a já marně přemýšlím,jak s toho ven,a kam se poděla ta šťastná maminka?!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.