V Motole jsem rodila skoro před rokem. Až ne jednu sestřičku na šestinedělí jsem měla štěstí na skvělý personál. Porodník byl výborný a obě porodní asistentky také. Jsem asi šťastlivec, protože po prasknutí plodové vody byl syn na světě za pět hodin. Při příjezdu do porodnice byly všechny sály plné, ale než došlo k akci měly to všechny maminky za sebou, takže jsem na sále byla sama. Ještě musím říct, že vzhledem k tomu, že se jedná o fakultní porodnici, byl na sále společně s lékařem přítomen i student, o kterém jsem ovšem vůbec nevěděla (moc jsem nevnímala co se děje okolo, snažila jsem se soustředit sama na sebe). O jeho přítomnosti jsem se dozvěděla až od partnera po porodu (ovšem v dokladech jsem měla souhlas s případnou účastí budoucích sestřiček a lékařů). Chci všem v porodnici moc poděkovat za krásný přístup, za pomoc s kojením, které nám moc nešlo. Snad i díky dětským sestřičkám jsem plně kojila do šesti měsíců a kojím stále. Pokud budu ještě chtít miminko, určitě přijde na svět zase v Motole.
Předchozí