Rodila jsem v Neratovické porodnici 3.7.07 a musím říct,že jsem byla se vším naprosto spokojená. Porod proběhl naprosto v pořádku a bez komplikací. Tímto bych chtěla poděkovat paní PA Zahradníčkové,která nám přivedla na svět krásnou a hlavně zdravou dcerku Elišku. Samozřejmě mnohokrát děkuji i ostanímu personálu a vrchní sestře paní Schilerové. Všichni na porodním oddělení jsou skvělí. Tuto porodnici mohu jen doporučit a kdybych ještě někdy stála před otázkou "kde porodit" určitě by to bez rozmyšlení vyhrála neratovická porodnice.
Jinak Heli s tím odebráním miminek po porodu...nefunguje to tam tak,že ti miminko vezmou a dají ti ho jen když chtějí oni. Jiřina to buťto špatně napsala nebo jsi to ty špatně pochopila. Hned po porodu ti miminko dají na přiložení a na přivítání se s ním. Pak ho očistí,prohlédnou a obléknou. Tebe mezitím doprohlédnou popřípadě zašijí a odvezou na pokoj. Po hodině a půl ti miminko přivezou na pokoj a pokud se na to cítíš tak si miminko už u sebe necháš na pořád. Je to pouze na tobě. Se mnou ležela na pokoji maminka,které se špatně rolovala děloha a tak se celý den svíjela v bolestech. Z čehož usoudila,že by se o mimíska nemohla starat naplno a tak ho nechala první den na novorozeneckém. Já jelikož jsem byla druhorodička,tak jsem hned po porodu byla fit a běhala jsem. Takže jsem měla Elišku u sebe pořád. Jinak čisté a voňavé miminko je snad samozřejmostí ve všech porodnicích...tedy alespoň v neratovické porodnici a u Apolynáře v Praze kde jsem porodila svou první dceru. S více porodnicemi nemám skušenost :o)))
Jestli se některá nastávající maminka rozhoduje kde rodit,tak mohu opravdu na 100% doporučit Neratovice. Nebudete litovat. Opravdu!
Všem nastávajícím maminkám přejí rychlý a hlavně bezproblémový porod :o)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.