| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Gynekologicko-porodnická klinika, 1. LF UK a Fakultní nemocnice Na Bulovce

Pred 17 dny jsem podruhe rodila na Bulovce a porodila krasnou holcicku Terezu Ellu. Moje velmi prijemna zkusenost z prvniho porodu pred 2 roky je popsana nekde dal v teto diskusi.
Muj druhy porod byl pomerne rychly, pohodovy. Byla jsem nad miru spokojena s pristupem vsech porodnich asistentek, s kterymi jsem se potkala, ovsem pani Pavlu Krocovou musim zminit jmenovite. Jeji pozitivni dobra nalada, optimisticky pristup, mile jednani melo na me uzasny ucinek, celou dobu jsem citila krasny vnitrni klid a jen se tesila, az svou dceru konecne spatrim. Takze pani Pavlo, jeste jednou moooooc diky. Opravdu mam krasny zazitek z krasneho porodu.

Dojem z porodu kazi akorat pani dr Maxova, ktera by potrebovala bud zazit porod sama ( je mlada, ma tedy jeste asi cas) a nebo lekci, spis nekolik lekci, z psychologie. A nebo pracovat na patologii. Ale jestli jeste nekdy budu rodit znovu, opravdu moc doufam, ze to vyjde s moji dr a dr Maxovou uz nepotkam. Profesionalne asi neni co vytykat, mysleno to, co u porodu opravdu mela delat, ale jeji jizlive poznamky na porodni sal nepatri.

Oddeleni sestinedeli - vizita s dr Dvorskou - to byl balzam na dusi. Mila, prijemna, velmi rozumna. Zenske i detske sestry byly moc ochotne, opravdu osobne ja nemam co vytknout, ale jako druhorodicka jsem detske sestry nepotrebovala vubec. Prvne rodicim maminkam radim nastudovat si veci ohledne kojeni dopredu, protoze ja jsem si nevsimla, ze by kojeni nejak zvlast podporovaly. Dalsi dve maminky se mnou na pokoji (nadstandart bohuzel volny nebyl) s kojenim potrebovaly vetsi pomoc, ale prislo mi, ze bylo jednodussi dat miminkum glukozu.
Nejvetsi vytky mam vsak vuci jidlu, to je opravdu nepozivatelne a nechapu, ze se s tim neco neudela. Protoze neni mozne, aby si jeste nikdo nevsimnul, ze se vraci uplne plne tacy, jidlo netknute ... pritom predpokladam, ze i tyto blivajzy stoji nejake penize. Navic pani sanitarka, co jidlo obstarava a dela i jine prace, si hraje na reditelku zemekoule. Jeji opravdu arogantni chovani vuci maminkam - to je do nebe volajici.

Celkove jsem vsak byla opet velmi velmi spokojena a Bulovku muzu jen doporucit. Jestli se nekdy rozhodneme pro treti miminko, a ja moc doufam, ze ano, tak budu opet rodit jedine tady. I kdyz pred dvema roky mi dali miminko hned na bricho, ted s Apgar 10 - 10 - 10 ne. Ono tech zmen probehlo vic, vim z prohlidky salu, a mozna by se vedeni mohlo a melo zamyslet, jestli by se nedalo vratit k nekterym praktikam jakesi prirozenosti. Ono Bulovka byla nekde jinde nez prazske tovarny na deti. A skoda, ze se dnes snazi priblizit spis tem tovarnam

Nicmene dekuji za krasny zazitek. A jeste jednou mooooc dekuji pani Krocove.
A jestli toto cte i pani dr Jatelova, tak vam dekuji strasne strasne mooooc :-))))))

Mgr. Jitka Adamcova M.A.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.