I přes hodně internetových výtek na chování personálu v jinak dobré porodnici jsem se po předchozím porodu u Apolináře rozhodla rodit v Pardubicích. Přijeli jsme v noci se stahy po 5 minutách. Žádné problémy s vjezdem, ani s parkováním. Manžel zazvonil u vchodu k porodním sálům a snad už po 5 vteřinách vyšla milá a usměvavá porodní asistentka, která se mě ujala a přivedla mě k stejně milé mladé lékařce. Za chvíli jsem byla na porodním sále, který mi vyrazil dech, dvě místnosti, obrovská vana, kuchyňská linka, sedací souprava atd. Hned po vyšetření přivedli manžela, který mi celou dobu pomáhal a porodní asistentka i přes několik dalších porodů v dalších sálech mě každou chvíli měla pod dohledem. Když to začalo "naplno", byly u mě dvě asistentky a lékařka okamžitě. Vše proběhlo hladce a rychle, narodila se mi krásná holčička, kterou nám dali hned po očištění, zvážení a první prohlídce zpět, takže jsem ji měla celou dobu u sebe. Po asi dvou hodinách jsem si odpočinula a převezli mě na pokoj na novorozencích. Jednolůžkový pokoj byl stejně čistý, světlý, moderní jako porodní sál, prostě nádhera. Kdykoli jsem chtěla, měla jsem dceru u sebe, kdykoli mohla přijít návštěva, personál byl po celou dobu nesmírně milý (až na jednu sestru ve věku cca 55 let, ta mi do toho skvělého týmu vůbec nezapadala). A co musím pochválit, bylo jídlo. Výborné, krásně upravené, chutné, teplé, moc pěkně aranžované na talíři, kvalitní maso perfektně upravené a bylo ho více než dost.
V porodnici jsem strávila nakonec 5 dní a byla jsem nadšená. V porovnání s prvním porodem v Praze se to vůbec nedalo srovnávat. Na pardubickou porodnici nedám dopustit, tímto velmi děkuji a potvrzuji, že porodnice je výborná jak moderním prostředím, tak čistotou, kvalitou jídla a hlavně tím nejdůležitějším, úžasným chováním personálu. Moc děkuji všem. Lucie
Předchozí