tak já mám dosti podobné zkušenosti. rodila jsem 26.7. 2007 . Do porodnice jsem přijela již po třetí hodině ráno. Už byla dosti nepříjemná sestra při příjmu. Řikala, že mě asi pošlou domů, protože kontrakce ustaly, doktorka při vyšetření, ale řekla, že si mě tam nechají na pozorování a píchnou mi nějakou injekci na vyvolání porodu. kolem šesté ráno mi píchli injekci a mě bylo po injekci hrozně zle a kontrakce byli tak silný, že jsem myslela, že to nevydržím. po půl sedmé mne odvedly na porodní box. Celou dobu jsem byla napojená na monitor a poslouchali srdce dítěte. Ani jsem si nemohla nijak ulevit. Musela jsem se věčně ptát, porodní asistentka mi nic neřekla a byli docela nepříjemné. I když jsem také měla štěstí na doktorku co mě rodila. ta byla hodná a velice příjemná. Na personál zde nerada vzpomínám. Ale na pokoji na šestinedělí jsem byla spokojená. všichni tam byli moc příjemní a velice jsem si s nimi rozuměla. Ale vzhledem k přístupu asistentek na sále, bych už v Ústí rodit nechtěla!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.