Tak to jste asi opravdu chytla dobrou směnu.Rodila jsem v Č.B. v únoru 2007 a sestry na šestinedělí (teď přemýšlím co dopsat za slovo,abych nebyla sprostá,takže si domyslete).Byly tam i maminky,které se z jejich chování tak trochu sesipaly.Na doktory si stěžovat nemůžu,jsou milý, hodní i doktoři od miminek-super.Ležela jsem i 14dní na riziku a hlavně tam si sestry zaslouží metál,jsou opravdu milé ochotné,snaží se pobyt zpříjemnit,ale když projdete spojovací chodbou,je to jako kdyby jste přišli z ráje do pekla.Samozřejmě pár sester je tam fajn,ale bohužel jen světlé vyjímky.Rodila jsem císařem,takže jsem si v nemocnici pobyla týden a za tu dobu se tam vystřídalo dost sester.Jedna rada:jakmile zjistí že si nic nenecháte líbyt a ozvete se berou spátečku,takže se nebojte otevřít si pusu!!!Jestli se vám stane,že sanitárka odveze vaše jídlo,protože jste se nemohla jít hned najíst kvůli kojení,jen jí seřvěte a pěkně předevšema,už si to netrofne.Mám odtamtut dost zážitků,co se tam děje,které se sem ale nevejdou,tak příště.
Předchozí