Dobrý den četla jsem váš dotaz a sice nejsem odborník ale mám za sebou něco podobného.Přez internet së můžete podívat na soud kde to máte v jaké to je fázi http://www.nsoud.cz/infosoud.htm.A k té advokátce bych klidně šla protože potom mužete chtít aby veškeré náklady zaplatil on.Já jsem se takle soudila o alimenty na rozvedenou manželku a u soudu jsem zažádala s advokátkou aby veškeré náklady uhradil b.manžel.Snad jsem vám trochu pomohla.Monika
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.