Dobrý den,
Ráda bych reagovala na zkušenosti s paní doktorkou Maxovou. Já jsem s její prací a přístupem byla velice spokojena. Máme krásnou a zdravou holčičku a rozhodně si myslím, že od počátku byla v dobrých rukou. Myslím si, že právě na věk doktorky Maxové byl její přístup velice profesionální. Vím jak jsou mladí doktoři po škole hozeni do pracovního procesu, s minimem praxe a zkušeností.Mám i trochu přehled o tom, jak tito doktoři slouží a jak náročná je jejich práce. Když sloužíte 3 dny v kuse a spíte přitom 2 hodiny denně, jistě vám nepůjde vytvořit vždy úsměv na tváři. Sama pracuji s lidmi, proto jsem rozhodně hodně tolerantní, co se v přístupu k nim týče. Pracovala jsem v bankovním sektoru a to se rozhodně nedá srovnat s tím, když ručíte za životy a zdraví lidí.Ano, zdravotní péče by měla být kvalitní, ale myslím, že zatím tu pro doktory nejsou podmínky pro to, abychom byli všichni spokojeni. Vážím si rozhodně práce každého lékaře na Bulovce, jejich práce je fyzicky a psychicky hodně náročná. Rozhodně jim ani nepřidají moderní maminky, které vyčtou právě z těchto diskuzí, článků a televize jak by měl porod vypadat a fušují pak do práce zkušených lékařů. Snaha by tedy asi měla být jak ze strany lékařů, tak pacientů a na škodu není ani vzájemná tolerance.
Jinak si myslím, že doktorky Maxové by na patologii bylo škoda:-).Rozhodně jsem nebyla její jediná spokojená pacientka. Držím jí pěsti, aby jí nic od této práce neodradilo a ještě jednou jí děkuji za naši malou krásnou Lucinku a jestli se nám povede za čas ještě chlapeček, moc ráda se jí zas svěřím do péče.
Pochopitelně děkuji i ostatním lékařům a personálu na Bulovce. Já i malá jsme byli moc spokojeni:-)
Mějte se krásně
Denisa
Předchozí