05.08.07 jsem porodila svého kloučka Matýska v Jihlavě a moc je musím vychválit, se vším mi pomohli, přijali mě ve tři ráno s odtokem plodové vody a byli moc milí, vše mi vysvětlili a manžela poslali pro věci, když se za hodinu vrátil zůstal se mnou až do porodu a byl pro mě jako anděl strážný, porodila jsem až v 17:40. Porodní asistentky i doktorka byly úžasné a moc milé. Na oddělení šestinedělí musím také pět samou chválu, měla jsem do posledního dne problémy s kojením, ale vždy mi se vším ochotně a trpělivě pomáhali. Prostě jsou super, jestli budu ještě rodit, tak zase v Jihlavě :o). Přeji všem nastávajícím maminkám rychlý porod a spokojené a zdravé miminko :-D.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.