| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice s poliklinikou ve Vyškově

Milá Zuzko, znám Tě, ale nechci se tu podepisovat svým pravým jménem, mám k tomu své důvody, a ne malicherné. Někdy ti to povím, až se potkáme (a potkáme :-)) Jsem ráda, že máš podruhé z vyškovské porodnice pozitivní dojem. ¨Jen jsem chtěla podotknout a to ještě s odkazem na jinou maminku v diskusi, která vyš. porodnici do nebe vychvalovala s tím, jaké úžasné soukromí a klid tam byly. Píšeš, že PA skvěle zvládala více porodů, dokonce i hysterickou provorodičku, která nechtěla tlačit. Můj názor je, že pokud mám mít soukromí, které si většina maminek u porodu přeje, vůbec bych neměla slyšet jiné pacientky a nebýt rušenqa průběhem jejich porodu. Tak tomu ve Vyškově podle mých zkušeností a Tvých slov teda rozhodně není. Četla jsem tu i jiné reakce od mamin o tom, že to bylo jak na nádraží, že sestry nechávaly otevřené dveře boxu, cizí partneři chodili kolem apod. Já jsem rodila v Brně, začátek jsem sice strávila na tzv. JIP (pokoj se 3 lůžky připravený pro připojení přístrojů IP, oddělená jsou plentou) s další rodičkou a našimi manžely, ale hned jak se uvolnily pokoje, převedli nás tam a pak už jsem se jen ptala sestřičky, co ta druhá, ajk jsou na tom. Ten začátek byl fajn, chlapi si popovídali a my mamky jsem byly ještě docela v pohodě (žádné funění), takže taky fajn, ale pak už člověk potřebuje soukromí a soustředit se sám na sebe. Od sestry jsem samozřejmě věděla, že sály jsou narvané k prasknutí, ale jen jsem sem tam slyšela miminko, které odnášela sestra po chodbě. Žádný frmol, hluk a shon. Dokonce i když mi začly haprovat ozvy (teda malému, ale to už jsem tlačila), divila jsem se, že sestra nepanikaří, a když jsem se zaposlouchala, co se děje za dveřmi, sylšela jsem, že volají na novorozenecké pro doktora, že jsou horší ozvy. Pohoda, klid. Malý měl omotanou šňůru okolo krku, ale byl v pohodě, protože ani já jsem ne¨byla vystresovaná, takže jsem normálně spolupracovala. Tím se nijak nechválím, ale prostě to tak bylo. Když se člověk může v klidu soustředit na své pocity, domluvit se s partnerem a asistentkou, tak je i ten porod tak nějak hladší. Neumím si představit, že bych poslouchala, jak někde za rohem jiná paní tlačí, netlačí, křičí, pokyny sestry a tak. Děkuji, nechci.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.