Rodila jsem v Bohunicích před 14 dny a byla jsem naprosto spokojená s personálem, jejich přístupem, ochotou, profesionalitou, péčí a prostředím. Rodila mne PA Jitka Zatloukalová a lékařka MUDr. Jan Strmisková, a pak další směna, jména bohužel neznám, velice jim ale tímto všem děkuji, byla jsem se všema velmi spokojená. Stoprocentně dodrželi můj porodní plán a respektovali mého manžela i dulu. Porod se mi velmi líbil právě díky jejich přístupu, na porodním boxu jsme měli přítmí, tak jak jsem si přála, ticho a intimní atmosféru. Využívala jsem dle libosti vanu, sprchu, míč, žíněnku...
Na oddělení šestinedělí jsem byla na nadstandardu, který byl i se sprchou a wc luxusně čistý - narozdíl od sprch na chodbě..Sestry a doktorky byly také moc příjemné a vždy ochotně poradily.
Nesouhlasím s Miriam z příspěvku o Boskovicích - i v Brně se také dostávají porodnické vložky (já jsem dostala kdykoliv jsem požádala), pleny na miminko, ubrousky, olejíček, líh, tyčinky, půjčuje oblečeníčko, půjčuje zavinovačka...a dárečky jsme taky dostali. Ano, pouští po 4 dnech domů, ale co tam také déle dělat, když je vše v pořádku? A kontroluje vás vizita každý den, také chodí rehabilitační sestra a ukazuje jak cvičit po porodu.
Takže v Bohunicích jsem byla maximálně spokojená a klidně tam půjdu rodit znovu :). Všem doporučuji. Akorát jídlo je pouze 3x denně a dost málo, takže návštěvy ať nosí dobroty :)
Předchozí