Je mi moc líto, ze nekteré z vás mají spatnou zkusenost s touto porodnicí. Já s nekterými výroky nesouhlasím. Rodila jsem ve Vinohradech pred rokem a s nicím podobným jsem se nesetkala. Sestricky byly milé, hlavne ty mladé, byla jsem po císari a na to, ze by mi nepomáhaly s kojením si nemuzu stezovat. Naopak, porád jsme hledali vhodnou polohu pro kojení a kdyz jsem odcházela, tak jsem normálne kojila, koupání vám ukázou, sice hromadne, ale ukázou a péci rozhodne nezanedbávali. Je fakt, ze pokud jste jedna z maminek, která dbá na hygienu víc nez úzkostlive, tak tam asi spokojena nebudete, ale já jsem byla naopak ráda, ze je vse takové spís rodinné, nez nemocnicne sterilní. Byla jsem tam nadmíru spokojená a celý personál v cele s panem primárem tímto zdravím. Nedejte se zastrasit spatnýma zkusenostma nekterých maminek. Je to sice trosku zastaralejsí porodnice, ale tím, ze je malá, tam na vás mají mnohem víc casu nez treba v Podolí. To je továrna na deti. A nejen Podolí. Pokud nehledáte nadstandartní sluzby (vanu, moderní lehátka, pokoje s televizí), muzete s klidným svedomím na Vinohrady.
Předchozí