Dobrý den, mám za 3 měsíce rodit a po zkušenostech z předchozího porodu jsem opět chtěla do Brandýsa, ale pouze kvůli třem doktorkám, které jak jsem se dozvěděla tam již nepracují. Hlavně mi jde o MUDr. Mikyskovou - nemáte někdo informaci v jaké je teď nemocnici nebo jestli má někde ordinaci? Byla bych moc vděčná za pomoc. Prý se tam teď střídají jen lékaři externisti. Lékařské obsazení dětského oddělení je na tom prý podobně. Díky za info, Jana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.