| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

Myslím, že jsou to kecy. Všichni co s kým se o tom pokouším popovídat povídají to samé i tady se to objevuje být v klidu a čekat a nemyslet na to a tak podobně ale copak to doopravdy jde? Prostě to nejde na to nemyslet. Už jen každé ráno kdy zapisuju teplotu do tabulky ji zkoumam a přepočítávám dny, nejde na to nemyslet. Chápu všechny co vyšilují protože ja taky vyšiluji. Nedokáže na to nemyslet, Teď opět čekám zda tenhle pokus vyšel nebo nevyšel a jsem s toho skoro šedivá, před přítelem se o tom snažim nemluvit aby s toho taky nezešedivěl. Ale myslím že to ví v jakém jsem rozpoložení. Skoušíme to už 4 měsíc, je to možná málo, ale já už pomalu nevim jak dál. Nevim jak to mám psychicky zvládat. Teploty jsem si začla měřit až tetno cyklus ani nevim zda to co jsem si naměřila byla ovulace a teď jestli nejsem ve zbytečne naději.

Snažilky upřímně vám všem držím palečky aby vám to vyšlo co nejdřív a netrápili jsme se s tím dlouhou dobu, ta psychika je prostě strašná. A nejhorší je že kromě partnera si o tom nemám pořádně s kým popovídat, kamarádky okolo mě o dětech ještě neuvažují protože studují, já sice taky studuji VŠ ale dítě chci ať se se školou stane cokoli ta počká no nemám pravdu? :)

Tak tedy hodně toho štěstíčka pro všechny.
A pokud by se našla nějaká snažilka jako já ráda si s ní budu psát o svých pocitech a podobně, klidně i emailem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.