Ahoj!V Bohunicích jsem rodila v září 2006-ten den bylo volno všude-mohla jsem si vybrat i nadstandart i normální pokojík-volila jsem žlutý pokojíček-normální-líbil se mi..a je krásně vybavený,nadstandart mi nechyběl-jen pokud člověk chce vanu nebo svoji sprchu..je to lepší...ale jinak nebojte, i porodní pokoje jsou fajn:-)hlavně natrfefit na fajn asistentku a lidi vůbec-já měla to štěstí a moc jim všem děkuju!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.