| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Porodnice Český Krumlov

sama v zásadě nejsem proti porodům doma, ale poté, co jsem sama porodila zdravého klučinu už nejsem taková odvaha. Porod probíhal velice pomalu, nakonec nám před císařským řezem zachránily nějaké ty injekce na zrychlení, protože při kontrakcích už jsme ho ztráceli. Nevím, jestli by doma porod probíhal lépe nebo ne, protože já jsem byla sice vyčerpaná, ale jinak v naprosté pohodě a porodní asistentky se mohly strhat, aby mi udělaly co největší pohodlí. Dostala jsem dokonce čokoládu - pochybuju, že by ji tam pro maminky fasovaly :)) Nakonec vše dobře dopadlo a já měla to štěstí porodit normálně, být při tom a zažít ten okamžik. Jsem ráda. Nyní k věci: Kdybych rodila doma - do porodnice to manžel stihl za 6 minut, takže je asi blízko, a něco se zkomplikovalo, jak bych se do té nemocnice dostala já, to opravdu nevím. Znamenalo by to 3 patra po schodech, kus cesty k autu, pak ta cesta a z auta ven atd. To vše v situaci, kterou si ještě živě pamatuji a v níž jsem nemohla už ani chodit, ani sedět (to vadilo miminku), ani provádět žádnou jakoukoliv další aktivitu, jak jsem byla vyčerpaná a v bolestech. A kdybych se snad rozhodla doma porodit do vody, jak by mě při komplikacích z té vany tahali? Opravdu si to neumím představit. Někdy bych se ráda dočkala toho, že budou normální porodní domy, tam bych porodila ráda. V pochodě, pohodlí, ale s určitou pjistkou za sebou pro případ potíží. Ale doma? Nejde jen o zapadlé horské vesnice, protože já sama teď nejlíp vím, že když byl problém dojít z pokoje na sál, těžko bych se plazila k autu. Budu ráda, když mi k tomu napíšete své názory. Je mi líto, že tu dávám zapravdu těm zlým nelidským a pohodlným doktorům :)), ale nyní již vím, že kdybych poslechla své přesvědčení a rodila doma, pravděpodobně bych své dítě ztratila. Není to příliš krutá daň?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.