Ahojky, no tak to je přesně ona, i její výroky úplně sedí. Zřejmě si na maminkách léčí svoje komplexy. Já jí chytla zrovna na víkend, takže to s ní bylo nekonečný, dokonce nás dětský doktor pustil domů v neděli na 4.den, já nadšeně volala manželovi, že si může pro nás přijít a ona přilítla jak tornádo, že v žádném případě nepojedu domů, že malá moc nepřibrala a stejně se pouští až 5.den. Tak nakonec doktora přesvědčila a musely jsme tam zůstat, přitom malá neměla ani žloutenku, s kojením problémy nebyly, malá přibývala,akorát netrhala normy,protože se mi prsa pořádně nalily až ten 4.den. Další den, tedy 5.od porodu,nás bez problémů propustili a sestřičky i dětská lékařka se divily, co tam ještě děláme, že malá hezky přibývala a mohly jsme ten 4.den klidně domů, takže teď už bych podepsala revers a už bych se jí nedala.Doma jsme pak trhaly rekordy v kojení.Fakt záleží na koho člověk natrefí a tahle byla opravdu jedna z těch nejhorších, jezinka jedna.
Je mi jinak moc líto, že máš s Kolínem tak hrozné zážitky, já měla naštěstí štěstí, až na tu rezavou z novorozeneckého, ale třeba podruhé budu taky nadávat, počítám se vším. Tak ti přeju hodně štěstíčka, ať jsou jinde na tebe moc hodní a budeš mít jenom hezké vzpomínky :-) tak zatím pa pa
Předchozí