Ahoj Anno,
mě praskla plodová voda, tak jsme jeli do porodnice a asi necelou hodinku jsem byla na příjmu a sepisovali se mnou papíry a taky tam byli zrovna nějaký praktikanti a tak se na mě učili měřit pánev a tak, to bylo docela nepříjemné, já se klepala a oni taky. Ale nějak se to naučit musí.
Pak mi udělala sestra klystýr a vyholit mě nemusela, to jsem zvládla už doma. Hodinku jsem byla ve sprše a pak mě manžel na sále asi půl hodiny masíroval záda, to jsem u toho hopsala na míči. Bylo jedno jaká poloha, byli jsme tam sami a sestra se chodila ptát, jestli něco nepotřebujeme. Pak už to byl veliký tlak a tak jsme zavolali sestru a musela jsem na lůžko a v polosedě jsem za 10 minut vytlačila mimčo.
Dcerku mi na břicho nedali, odstřihli ji a odnesli ji omýt, zvážit a změřit(jelikož jí byla zima a začala modrat), a u toho všeho asistoval manžel. Pak mě ji donesl na zkoušku na kojení a to už byla zabalená do zavinovačky. Mezitím mě sešívali po nástřihu.
Pak mimčo odnesli a já musela ležet ještě 2 hodiny na sále.
Tatínkové na pokoje nesmí, ale prý už tady je že s košíčkem s mimčem jedeš až mezi návštěvy. Ne jako za mě koukat jen přes okno.
No jestli to někomu nevyhovuje, tak je lepší jet do jiné porodnice.
Prý je to hezký ve Vrchlabí.
Zatím ahojky Ivana
Předchozí