Přidat názor k porodnici Nemocnice
Jsem z okr.FM,takže by mně měli přijmout. Už jsem tam jednou rodila v 5/04 a mám úplně stejné dojmy jako ty, Lucko. Porod v pohodě i šití (sice bolelo více než porod, ale dalo se to vydržet). S Kuželkou jsem se setkala,když jsem před porodem chodila na ozvy-hrůza. Modlila jsem se ať není u mého porodu. Nebyl a doufám, že nebude ani tentokrát. No a odd. šestinedělí-děs. Taky jsem měla problémy s kojením. Když jsem požádala o pomoc. Do dveří vrazila sestra a bez jediného slova mi chňapla prs a vrazila ho malému do pusinky. Prsa se mi nenalívala. Asi jsem zpanikařila a občas jsem kvůli tomu i brečela a pak už se mlíčko netvořilo. Podotýkám, že nejsem žádná hysterka, jenom ty rozbouřené hormony asi zapracovaly na mírné labilitě. Chtělo to trošku porozumnění ze strany sestry a mohlo být všechno v pořádku. Nikdo mi nepřišel ukázat ani první přebalování. S potížemi jsem to musela zvládnout sama. Rodit se tam nicméně chystám znovu, mám to blízko. Snad už budu zkušenější a doufám, že zvládnu i ty hormonální změny.
Předchozí